значи преблемът е следния: давам на контакт и зад или над жабката започва "нещо" да цъка, така в продължение на 10 секунди и после спира. При всяко даване на контакт пак се повтаря историята. Въпросът ми е какво е това? Некво реле ли е? Какво е? Как да го оправя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
нещо "ЦЪКА" над жабката
Collapse
X
-
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
-
да ама нищо не става ясно! Там си говорят хората за изпотяване на стъкла и тн. А аз искам да знам от какво е този шум? Как да стигна до него? Как се разглабя таблото-дали трябва? При мен ТРАКА много СИЛНО!
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
При мен също го има това "тракане" над жабката .. обаче го има само когато се включи климатика за около 10-15 секунди .. чува си се доста отчетливо - предполагам, че става въпрос за едно и също нещо ..Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Re: нещо "ЦЪКА" над жабката
Първоначално публикувано от blagunзначи преблемът е следния: давам на контакт и зад или над жабката започва "нещо" да цъка, така в продължение на 10 секунди и после спира. При всяко даване на контакт пак се повтаря историята. Въпросът ми е какво е това? Некво реле ли е? Какво е? Как да го оправя?
Само не ме карай да ти обеснявам как се сваля моторчето че съм си изхабил дни за да се науча и няма как да ти го обесня с писане0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Колега,
Ето ти отговора.
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... 2%F3%F6%E8
Хората чудесно са описали за какво става дума.
А това е не съвсем свързано с темата , но отново може да ти е от помощ. За да видиш къде е тази клапа. А за моторчето съм чувал е е безумие да се ремонтира. До колкото знам трябва д се свали ЦЯЛОТО табло. Бобо е много прав. Мотора е към 200 лева, а за труд в Алекс ауто ми искаха 100.
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... B%E0%EF%E0
При мен също не работеше тази клапа, и се принудих да си я фиксирам в положение (отворено 2 см) с един болт за дърво.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
pr_00f Благодаря ти за нагледния отговор, ама на мен ми работи тази клапа. Колегата от Ланчиа форума е написал:"
Начи, давам контакт, слагам климатроника на ОФФ и от гореупоменатия район се чува тихо бръмчене, все едно се върти някакъв малък електромотор или вентилатор" ама при мен не е такъв шумът. При мен е нещо като таймер-на всяка секунда цъка по веднъж ама ужасно силно!Дори вчера един човек ме попита да не би да са ми сложили бомба в колата, то се чува на 3-4 метра от колата, направо не знам. Помагайте че е ужасно
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от blagunpr_00f Благодаря ти за нагледния отговор, ама на мен ми работи тази клапа. Колегата от Ланчиа форума е написал:"
Начи, давам контакт, слагам климатроника на ОФФ и от гореупоменатия район се чува тихо бръмчене, все едно се върти някакъв малък електромотор или вентилатор" ама при мен не е такъв шумът. При мен е нещо като таймер-на всяка секунда цъка по веднъж ама ужасно силно!Дори вчера един човек ме попита да не би да са ми сложили бомба в колата, то се чува на 3-4 метра от колата, направо не знам. Помагайте че е ужасно
М/у другото ако ме хванете когато имам време аз го свалям без да махам таблото0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Между другото на мен 145-цата доста ми се запотява особено сега зимата! Доколкото прочетох може да е от тази клапа която седи зад жабката! Ако не от какво друго може да е!? Дори вчера сутринта имах скреж но от вътрешната страна на стъклото!Някой друг с подобен проблем!?
Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockМежду другото на мен 145-цата доста ми се запотява особено сега зимата! Доколкото прочетох може да е от тази клапа която седи зад жабката! Ако не от какво друго може да е!? Дори вчера сутринта имах скреж но от вътрешната страна на стъклото!Някой друг с подобен проблем!?
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от blagunpr_00f Благодаря ти за нагледния отговор, ама на мен ми работи тази клапа. Колегата от Ланчиа форума е написал:"
М/у другото ако ме хванете когато имам време аз го свалям без да махам таблото
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
Comment